Møllerens Pizzabunn Tipo 0 med surdeig
Nordmenn elsker pizza, og stadig flere blir kjent med de ulike italiensk inspirerte pizzamelene. Selv i en travel hverdag er det nå rom for å kose seg med baking. Travle pizzaelskere kan nå enkelt og raskt lykkes med å lage en hjemmelaget italiensk pizza
Pizza er noe av det som bakes oftest i Norge. Møllerens pizzamel tipo 0 har på få år blitt en favoritt blant pizzabakere. Dette melet består av spesielt utvalgte kornsorter og er ekstra finmalt etter italienske kriterier.
For mange er det imidlertid vanskelig å få tid til å bake i en travel hverdag. Løsningen er da Møllerens pizzabunnmiks. Den inneholder tipo 0 mel og surdeig. Det blir en smidig deig som er lettere å kjevle. Resultatet er en «crispy» pizza med sprø skorpe.
Ingredienser
Allergener uthevet
Tipo 0 hvetemel, gjær, tørket surdeig av hvete og salt
Kan inneholde spor av Sesamfrø
Næringsinnhold pr. 100g
Trykk på verdi for å lese mer
Oppbevaring
Tørt og kjølig, godt adskilt fra varer med sterk lukt