

Valentinsboller
Overrask kjæresten med nybakte romantiske boller!
Over 60
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 pk | Møllerens Verdens beste* Boller |
1 pk | gjær |
4 dl | lunkent vann (38-40°C) |
100 g | smør/ olje |
Topping |
|
vann, mel | |
konditorfarge |
Slik gjør du
1
|
Følg fremgangsmåten som anvist på pakken |
2
|
La deigen hvile i 10 min. Rull deigen til en pølse og del den i ca. 20 deler. Form bollene og sett dem på en plate med bakepapir. Dekk til med et kjøkkenhåndkle og hev bollene på et lunt sted i 45-60 min. eller til de har dobbel størrelse |
3
|
Lage en blanding av vann og mel. Tilsett melet til vannet og ikke omvendt |
4
|
Drypp forsiktig inn rød konditorfarge |
5
|
Hell blandingen over i en sprøytepose. Sprøyt hjerte på bollene når de er ferdig hevet og før de stekes |
6
|
Stek bollene ved 210°C midt i ovnen i 12-15 min avhengig av ovn. Avkjøl på rist |