Sjokoladerullekake
Sjokoladerullekake

Sjokoladerullekake

Lenke kopiert!

Ingredienser

1 pose Saftig sjokoladekake
2 stk egg
1 dl vann

Fyll

150 g smør
400 g melis
200 g kremost
2 ss vaniljesukker

Slik gjør du

1
Bland sjokoladekakemiksen med 2 egg og 1dl vann. Rør til en jevn røre.
2
Smør deigen jevnt utover i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca. 30x40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 190°C i ca. 12 min.
3
Hvelv kaken ut på et kjøkkenhåndkle som er strødd rikelig med sukker. Fjern bakepapiret. Avkjøl kaken med den varme langpannen over.
4
Pisk mykt smør luftig sammen med melis, vaniljesukker og kremost. Bre smørkremen over den kalde kaken.
5
Rull kaken sammen og la den stå med skjøten ned.

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter