

Sjokoladerullekake
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 pose | Saftig sjokoladekake |
2 stk | egg |
1 dl | vann |
Fyll |
|
150 g | smør |
400 g | melis |
200 g | kremost |
2 ss | vaniljesukker |
Slik gjør du
1
|
Bland sjokoladekakemiksen med 2 egg og 1dl vann. Rør til en jevn røre. |
2
|
Smør deigen jevnt utover i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca. 30x40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 190°C i ca. 12 min. |
3
|
Hvelv kaken ut på et kjøkkenhåndkle som er strødd rikelig med sukker. Fjern bakepapiret. Avkjøl kaken med den varme langpannen over. |
4
|
Pisk mykt smør luftig sammen med melis, vaniljesukker og kremost. Bre smørkremen over den kalde kaken. |
5
|
Rull kaken sammen og la den stå med skjøten ned. |