![Marsipankake, glutenfri](https://st-1oxod8h5nb.nf.cdn.netflexapp.com/media/fill/1300x730/255,255,255,0/1557308820/glutenfri-marsipankake.jpg)
![Marsipankake, glutenfri](https://st-1oxod8h5nb.nf.cdn.netflexapp.com/media/l/1440x1440/1557308820/glutenfri-marsipankake.jpg)
Marsipankake, glutenfri
Marsipankake er en klassiker til en hver feiring og fest. Her får du oppskriften på en glutenfri marsipankake
40 - 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
150 g | Møllerens Fin Melblanding, glutenfri |
150 g | sukkker |
4 stk | egg |
1 ts | bakepulver |
ønsket fyll | |
marsipan | |
Marsipankake smaker godt fylt med kremfløte, vaniljekrem og syltetøy |
Slik gjør du
1
|
Pisk sammen egg og sukker til eggedosis |
2
|
Sikt sammen fin melblanding og bakepulver og vend forsiktig inn i eggedosisblandingen. Ikke rør for mye, det skal bare akkurat være blandet |
3
|
Smør en kakeform på 24 cm, dryss evt. kantene med fin melblanding. Hell i røren |
4
|
Stek kakebunnen på 200°C i 30-35 min på nederste rille |
5
|
Avkjølt kakebunn deles opp i ønsket antall lag |
6
|
Fyll hvert lag med ønsket fyll, før kaken dekkes med et marsipanlokk av utkjevlet marsipan |