Bland alle ingrediensene og elt deigen lett sammen for hånd eller i en kjøkkenmaskin
Rull deigen til en pølse og del den i 10 deler. Formes til runde boller og trykkes flate
Kjevle hver bolle til en tynn rund tortilla på ca. 20 cm i diameter. Bruk gjerne litt mel på bordet, men børst det av tortillaen før steking. Når du kjevler er det smart å rulle vekselvis mot venstre og høyre - da er det lettere å få en rund form på tortillaen. Det er også lurt å snu den underveis. Tortillaen skal være tynn for å få en myk konsistens som er lett å brette sammen ved spising
Stek tortillas på stekepanne eller steketakke til de får litt farge på undersiden eller begynner å blåse seg litt opp på oversiden. Pannen skal være så varm at det tar ca. 30 sek, snu og stek på den andre siden. Stek dem heller litt for lite enn litt for mye. Blir de for mye stekt kan de bli tørre og sprekker lettere
Legg ferdigstekte tortillas på en tallerken og plasser en annen tallerken over - da holder de seg myke til servering
Bland sammen alle ingrediensene, og oppbevar i en tett boks eller glass med lokk
Stek kjøttdeig, ha over 2ss tacokrydder og 1 dl vann og la det koke lett i 5 min
Ta ut steinene i avokadoene og skrap kjøttet ut av skallet. Mos avokadoene med en gammel eller i hurtigmikser
Finhakk hvitløk, chili og korriander, og press saften fra en lime over. Bland godt sammen
Smak til med salt og pepper
Finhakk alle ingrediensene og bland sammen
Press saften fra limen over, og tilsett litt salt og sukker for å avrunde smaken
Pynt gjerne toppen med litt ekstra tomater og korriander