![Havredessert](https://st-1oxod8h5nb.nf.cdn.netflexapp.com/media/fill/1300x730/255,255,255,0/1493120953/17-mai-havredessert.jpg)
![Havredessert](https://st-1oxod8h5nb.nf.cdn.netflexapp.com/media/l/1440x1440/1493120953/17-mai-havredessert.jpg)
Havredessert
Havregryn er både sunt og godt. Har du prøvd havre i kakebunn eller til dessert? Vi anbefaler denne fantastisk velsmakende havredesserten!
20 - 40
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
100 g | smør |
50 g | brunt sukker |
100 g | Urkraft Havregryn store |
Kesam- og vaniljekrem |
|
1 boks | vaniljekesam |
1 pk | vaniljekrem |
Slik gjør du
1
|
Smelt smøret i en panne eller kasserolle |
2
|
Ha brunt sukker oppi det smeltede smøret og bland godt |
3
|
Hell i havregryn, rør om og brun blandingen forsiktig |
4
|
Avkjøl blandingen på et bakepapir |
5
|
Når blandingen er avkjølt hell den oppi en serveringsskål |
6
|
Bland sammen kesam og vaniljekrem og hell dette over havreblandingen |
7
|
Pynt med rikelige mengder med friske bær på toppen |