

Grove solsikkerundstykker
Bruk Møllerens ferdig melblanding, smakfulle Solsikkebrød til å lage saftige og grove Solsikkerundstykker til frokost, lunsj, matpakken eller til kveldsmåltidet. Rundstykkene egner seg godt til frysing.
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 pk | Møllerens Solsikkebrød |
1 pk | gjær |
5,5 dl | vann |
Slik gjør du
1
|
Tøm posens innhold i bakebollen |
2
|
Tilsett 1 pakke gjær og 5,5 dl lunkent vann (38-40 °C) |
3
|
Elt deigen ca. 5 min i kjøkkenmaskin eller 10 min for hånd |
Du kan forheve deigen under plast i 30 min, men dette er ikke avgjørende for et godt bakeresultat |
|
4
|
Rull deigen til en pølse og del den i 20 emner som rulles ut til rundstykker og legges på et stekebrett med bakepapir |
5
|
Pensle rundstykkene med litt vann og dekorer med ønsket type frø |
6
|
La rundstykkene heve under et kjøkkenhåndkle i 45-60 min, eller til dobbel størrelse |
7
|
Stek rundstykkene ved 200 °C på nederste rille i ca. 15 - 20 min avhengig av ovn. Avkjøl rundtstykkene på rist |
Rundstykkene kan fryses. Tines og varmes midt i ovn på 200 °C i 3-4 min og de blir som nystekte |