
Du kan også bruke Møllerens Grovbrød, Møllerens Kornbrød og Møllerens Solsikkebrød
Elt alle ingrediensene godt sammen til en smidig deig, ca 10 min. La deigen hvile i 15 min
Kjevle deigen ut til ca. 5 mm høyde og prikk deigen godt med en gaffel
Stikk ut rundinger på ca. 10 cm i diameter med et glass, kopp eller skål i passelig størrelse
Kjevler du deigen ut flere ganger kan den bli litt mer hold i for hver gang. For å unngå dette kan du la deigen hvile 10-15 min etter hver kjevling
Legg polarbrødene over på bakepapirkledd bakeplate og la de heve lunt og tildekket i ca. 60 min eller til dobbel størrelse
Dekor: Pynt polarbrødene ved å røre sammen hvetemel, vann og ønsket konditorfarge til en konsistens som du kan sprøyte ut av en sprøytepose. Lag f.eks. smilefjes, hjerte eller en hyggelig hilsen på polarbrødene. Polarbrødene pyntes etter heving, men før steking
Stek polarbrødene midt i ovnen ved 220 °C i 8-10 min eller til de akkurat begynner å ta farge (avhengig av ovn)