

Grove brødpinner
Grove brødpinner bakt med utgangspunkt i en av Møllerens hjemmebaktblandinger passer godt både til salat eller til en varm suppe. Fyll med nøtter og rosmarin eller andre typer urter, nøtter eller ost etter eget ønske.
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Steg for steg
Ingredienser
1 pk | Møllerens Kornbrød |
1 pk | gjær |
6 dl | vann |
200 g | valnøtter |
5 g | rosmarin |
Slik gjør du
1
|
Følg fremgangsmåten på pakken og tilsett nøtter og rosmarin i deigen |
2
|
deigen hvile i 5 minutter før den kjevles til en firkant ca. 22 x 44 cm. Skjæres i 15 strimler ca. 2 cm bred |
3
|
Vries og legges så på plate |
4
|
Heves i ca. 35 - 40 min |
5
|
Stekes midt i ovnen ved 210 °C i ca. 16 - 18 min, avhengig av ovn |