![Byggotto med chorizo og spinat](https://st-1oxod8h5nb.nf.cdn.netflexapp.com/media/fill/1300x730/255,255,255,0/1578488740/byggotto-med-chorizo-og-spinat.jpg)
![Byggotto med chorizo og spinat](https://st-1oxod8h5nb.nf.cdn.netflexapp.com/media/l/1440x1440/1578488740/byggotto-med-chorizo-og-spinat.jpg)
Byggotto med chorizo og spinat
Byggotto er en smakfull vri på risotto. Prøv denne smakfulle kremet byggotto med chorizo og spinat. Oppskriften gir 4 porsjoner.
20 - 40
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
3 dl | Møllerens Byggryn hele |
2 stk | sjalottløk |
2 ss | olivenolje |
1,5 dl | eplejuice |
5 dl | hønsekraft |
1 dl | revet parmesan |
150 g | chorizo |
150 g | spinat |
2 ss | smør |
Slik gjør du
1
|
Del chorizo og spinat i biter, og sett til side |
2
|
Finhakk sjalottløk og fres den blank i olivenolje |
3
|
Tilsett byggrynene og rør godt rundt |
4
|
Hell i eplejuice, la det koke til det meste av væsken har fordampet |
5
|
Tilsett buljong og la det hele småkoke under sporadisk omrøring til grynene er kokt i ca 25 min |
6
|
Rør inn 2 ss smør og revet permesan. Smak til med salt og pepper |
7
|
Stek chorizo og spinat lett, rør den så inn i byggottoen. Server straks med litt ekstra revet parmesan på toppen |