Møllerens Hvete Helkorn
Hvete helkorn benyttes når grov bakst også skal inneholde hele korn. Ekstra godt i brød og rundstykker
Hvete helkorn er et rent naturprodukt. Hvetekornet har vi delvis knust under maleprosesssen, og produktet inneholder hele hvetekorn i forskjellige størrelser. Brukes vanligvis i gjærbakst der det er ønskelig med høyere andel hele korn i det ferdige produktet.
Ingredienser
Allergener uthevet
Helkorn hvete
Næringsinnhold pr. 100 g
Hold pekeren over for å lese mer
- Energi1370 kJ/324 kcal
- Fett2,5 g
- Karbohydrater 58,9 g
- herav:
- sukkerarter 2,2 g
- Kostfiber 10,7 g
- Protein 11,2 g
- Salt 0,0 g
Oppbevaring
Tørt og kjølig, godt adskilt fra varer med sterk lukt
Produkttips!
Du må bløtlegge eller skålde (koke opp) helkorn hvete før bruk for å unngå harde korn i den ferdige baksten. Ca. 1 time i lunkent vann (hvor myk du vil ha kornene avgjør lengden på bløtlegging).